Vikend je pričel že včeraj

Z včerajšnjo tekmo Starejših pionirjev »A« ekipe, se je pričel podaljšan vikend tekem, v katerem nam ne bo dolgčas, saj je na sporedu kar 7 srečanj. S Članskimi tekmami pa kar 9.

Kot že rečeno, je bila včeraj odigrana prva tekma. V telovadnici OŠ A. Ukmar se je naša ekipa pomerila proti ekipi Nove Gorice. Tudi tokrat je bil boljši nasprotnik iz mesta vrtnic in po dobro odigrani 3. četrtini odnesel zmago z rezultatom 58 : 69 (16:16, 15:17, 7:26, 20:10). Vseeno so naši prikazali neprimerno boljšo igro kot na prvem srečanju. Še vedno pa velja prepričanje, da bo ekipa Gorice na koncu tekmovanja končala zelo visoko.

Ostala srečanja si bodo sledila po sledečem urniku. Že danes odhajajo Kadeti A v Tolmin. Srečanje prične ob 16,30.

Jutri bodo doma igrali samo Kadeti »B«. V goste jim prihaja ekipa Izole. Pomerili se bodo ob 10,00 uri na Ukmarju. Popoldne pa obe Članski ekipi odhajajo na gostovanje. Dekleta gredo v Mursko Soboto, fantje pa v Domžale.

Nedelja bo prinesla najprej srečanje Starejših pionirjev »A«. Ob 9,00 uri se bodo pomerili proti ekipi Mesariji Prunk. Takoj zatem bodo na igrišče stopili igralci U-15 »B«. Njihov nasprotnik prihaja iz Ilirske Bistrice.  Punce Starejših pionirk odhajajo v Ljubljano, kjer se bodo ob 11,45 pomerili proti močni ekipi Ježice »A«. Zvečer pa je rezerviran za Mladince. Medtem ko »B« ekipa odhaja v Portorož, bo »A« ekipa odigrala zelo pomembno srečanje proti Helios Sunsom. Srečanje bo verjetno odločalo o prvem mestu na koncu 1. dela tekmovanja.

Vsem ekipam želimo srečno, gledalce pa seveda vabimo, da si tekme ogledajo. 

Nahajate se: Domov Novice Vikend je pričel že včeraj