V podaljšanem vikendu manj kot polovično uspešni

V podaljšanem vikendu so zmage zabeležili ekipi »B« (generacija U-15 in U-17) in ekipa Kadetov »A«, medtem ko so vse ostale ekipe vknjižile poraze. Najbolj seveda boli visok poraz Mladinske »A« ekipe, katero je doma premagala konkretna, na trenutke pa tudi izredno srečna, ekipa Helios Sunsov. Čeprav z istim številom točk, kot sta jih dosegli ekipa tokratnih nasprotnikov in ekipa Grosuplja, pa je ta poraz našo ekipo pripeljal do končnega tretjega mesta v skupini, kar pomeni, da bo v nadaljevanju igrala v 1. B ligi.

Že v petek se je ekipa Kadetov »A« iz Tolmina vrnila z zmago. »Puntarje« je premagala z rezultatom 59 : 86 in zanesljivo vodi v svoji skupini, brez poraza. Sobota je bila skopa s tekmami. Če odštejemo tekmi Članov, je bila na sporedu zgolj ena. Kadeti »B« so ponovno dokazali, da so boljši od Izole. Končni rezultat je znašal 74 : 41.

V nedeljo je edina zmaga pripadala Starejšim pionirjem »B«, kateri so na krilih Zormana (dosegel je 28 točk), odpravili ekipo Plame – Pur Modri. Rezultat: 72 : 55. Bolj boleč za dušo, kot za skupno razvrstitev, je bil poraz Starejših pionirjev »A«, kateri so klonili proti Mesariji Prunk z rezultatom 53 : 59. Punce v isti generaciji pa niso imele realnih možnosti pri močni ekipi Ježice »A«. Izgubile so z rezultatom 96 : 13.

S preteklim vikendom pa se je za vse ekipe končal prvi del tekmovanja. V kolikor pogledamo rezultate, smo na splošno lahko z doseženim zadovoljni.  

Nahajate se: Domov Novice V podaljšanem vikendu manj kot polovično uspešni