S tekmovanjem pričnejo U-11

Končno je napočil vikend, v katerem se bodo prestavili tudi naši najmlajši. V nedeljo bodo najprej nastopili igralci »A« in »B« ekipe, drugi vikend pa še igralci »C« ekipe. »A« ekipa bo v telovadnici OŠ Koper gostila ekipi 3X3 Piran Beli (pričetek tekme ob 9,00 uri) in Plama Pur Beli (pričetek tekme ob 11,30), »B« ekipa pa odhaja v Divačo. Tam se bo pomerila proti domači Žogici in 3X3 Piran Rdeči.

Drugače pa bo na sporedu res veliko tekem. V soboto pričnejo z drugim delom igralci U-13. Na OŠ A. Ukmar bodo odigrali proti ŠD Šentvid – Ljubljana (ob 9,00 uri) in Grosuplju »A« (ob 11,30). Na STŠ bo ob 10,30 Kadetska »A« ekipa gostila LTH Castings, medtem ko »B« ekipa odhaja v Sežano. Ob času kosila (ob 13,00) bodo prvo letošnjo tekmo odigrale Članice. Gostile bodo ekipo iz Kranjske gore.

To pa še ni vse. V nedeljo igrajo ob 10,00 uri na Ukmarju Starejši pionirji »A«. Gostili bodo Grosuplje »A«. Na koncu pa bodo igrali Mladinci. »A« ekipa odhaja v Laško, medtem ko bo »B« ekipa gostila Radovljico. Tekma se bo odvijala na Ukmarju, s pričetkom ob 18,00 uri.

Vsem ekipam želimo srečno, gledalce pa vabimo, da v čimvečjem številu pridejo bodrit naše.

Nahajate se: Domov Novice S tekmovanjem pričnejo U-11