Tudi Punce U-11 pričnejo ta vikend

Tokrat bo res zanimivo na naših igriščih.

Že danes vabimo vse ljubitelje košarke, da si ogledate derbi v Članski ligi. »Tigri« bodo gostili ekipo Petrol Olimpijo, v Areni Bonifika. Tekma prične ob 20,00 uri.

Še najmanj pestro bo v soboto dopoldan. Samo ena tekma je na sporedu, odigrali pa jo bodo Kadeti »A«. Le-ti gostujejo v Ljubljani (pravtako igrajo proti Olimpiji) in v kolikor si jih želite ogledati, morate obiskati prestolnico. Telovadnica OŠ A. Ukmar je dopoldne zasedena in tako so Kadeti »B« prisiljeni srečanje odigrati v zgodnjih popoldanskih urah. Tekma je na sporedu ob 13,00 uri.

Zato pa bo »gužva« v nedeljo. V telovadnici STŠ bo kar dvojni spored, saj igrajo tako punce U-11 kot tudi fantje. Tekme bodo potekale vzporedno, prvi tekmi pričneta ob 9,00. OŠ A. Ukmar bo gostila dve srečanji. Ob 10,00 uri bodo nastopili Starejši pionirji »A« moštva, ob 13,00 uri pa še »B« ekipa. Večerni tekmi Mladincev bosta obe v gosteh. »A« ekipa odhaja v Konjice, »B« ekipa pa v Janče. Da si bomo vseeno lahko ogledali kakšno tekmo v živo, bodo ponovno poskrbeli »Tigri«. V 2. ABA ligi gostijo ekipo iz Tivada. Tekma prične ob 18,00 uri.

Vsem želimo srečno.  

Nahajate se: Domov Novice Tudi Punce U-11 pričnejo ta vikend